Gratis verzending vanaf €40,- (NL)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Making life lovely

Taartplateau: Groot - wit

Product Code:
PTCSWH12
Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 32,95

Taartplateau – Decoratieve standaard

Binnenkort iets te vieren? Op zoek naar een cadeautje? Of houd je simpelweg van het bakken van lekkernijen? Met dit grote witte taartplateau til je de presentatie van jouw taart, cupcakes of ander lekkers naar een hoger niveau. De taartschaal is gemaakt van melamine, eenvoudig af te wassen en kun je het beste onder de kraan afspoelen.

Dit taartplateau is onderdeel van onze feest collectie: een collectie met decoratieve producten voor (kinder) verjaardagen, babyshowers en andere feestjes. Je zet verschillende lekkernijen eenvoudig in de spotlight en tilt jouw gebakken kunstwerkje letterlijk naar een hoger niveau. Liever een ander kleurtje, een andere grootte of een ander design? Bekijk dan ook onze andere taart standaarden in de webshop.

Met als doel het dagelijks leven extra lovely te maken, creëren wij unieke producten voor zowel kinderen als baby’s. Alle taartplateaus beschikken over originele designs, zijn ontworpen met liefde en oog voor details en vervaardigd volgens wereldwijde gezondheids- en veiligheidsnormen. Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis. Weet jij al wat je morgen gaat bakken?

Specificaties van de taartplateau

  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 30 x 20 x 30 cm
  • Materiaal: melamine
  • Met de hand afwassen is aanbevolen
Lees meer +
Lees minder -
Product Information
Dutch design