Gratis verzending vanaf €40,- (NL)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Making life lovely

Retouren

Wil je een artikel van A Little Lovely Company retour sturen? Dat is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Volg onderstaande stappen om je retour snel af te handelen:

Stap 1: Online een retouraanvraag indienen

♥ Je kunt je retour indienen door ons te mailen via retour@alittlelovelycompany.nl. We hebben je ordernummer nodig, het artikel dat je retour wilt sturen en de reden daarvan.
♥ Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail met daarin jouw retourcode.

Stap 2: Verpak je artikel(en)

♥ Doe de artikel(en) in hun oorspronkelijke verpakking, in een stevige doos.
♥ Verwijder eventuele oude labels en plak het adreslabel, welke je van ons krijgt, op de doos. Tape de doos vervolgens goed dicht.
♥ Geef je pakket af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs goed. De retourzending is geheel kosteloos. Het dichtstbijzijnde PostNL punt voor jou vind je hier.

Stap 3: Stuur terug aan A Little Lovely Company

♥ We zullen je retour verwerken zodra we je artikel(en) hebben ontvangen.
♥ Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging van ons per e-mail en wordt het binnen twee weken verrekend.

Retouren

Is je bestelling niet naar wens? Dan kun je deze bij ons retourneren. De producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden. Stuur de producten alleen terug als ze nog in de originele verpakking zitten met de kaartjes aangehecht. A Little Lovely Company accepteert geen producten die kapot, gebruikt of beschadigd zijn. Producten die niet aan deze eisen voldoen worden teruggestuurd naar de koper. Let op: de verzendkosten van je retour zijn voor eigen rekening en kunnen niet gecrediteerd worden (behalve in het geval van producten met garantie).

Retourneren doe je zo

  1. Registreer je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Dit doe je door een mailtje te sturen naar service@alittlelovelycompany.nl met daarin je bestelnummer, de reden van retour en de producten die je terug wilt sturen. Je ontvangt van ons een retournummer. Let op! Stuur geen producten retour zonder deze eerst bij ons aan te melden. Pakketjes zonder retournummer worden niet in behandeling genomen.

  2. Plaats het product in de originele verpakking en voeg een notitie toe met het retournummer. Plak de doos goed dicht.

  3. Schrijf het retouradres op de doos en verwijder oude verzend labels.

  4. Bezoek een pakketpunt naar keuze en verstuur je pakketje naar het retouradres onderaan deze pagina. Bewaar je verzendbewijs goed.

  5. Je ontvang een ontvangstbevestiging per mail zodra wij je retour hebben ontvangen.

Geld terug

Retouren worden binnen 5 dagen na ontvangst verwerkt. De geretourneerde producten worden gecrediteerd op het rekeningnummer dat gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling. Wanneer pakketjes niet bezorgd kunnen worden of worden opgehaald bij een service punt crediteren wij het totaalbedrag minus de verzendkosten.

Product ruilen

Helaas is het niet mogelijk om een product om te ruilen. Wanneer je iets anders uit wilt kiezen, crediteren wij het bedrag binnen 5 dagen en kun je opnieuw een bestelling plaatsen in onze webshop.

Track & trace

A Little Lovely Company raadt aan om je retour te verzenden met de mogelijkheid om je pakketje te volgen. Bewaar je verzendbewijs goed. Wij hebben geen informatie over je retour als deze nog naar ons onderweg is. Pakketjes die kwijtraken worden niet vergoed.

Retouradres

A Little Lovely Company t.a.v. Retouren
Stavangerweg 10
9723 JC Groningen
Nederland