Gratis verzending vanaf €40,- (NL)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Making life lovely

Reseller worden

Word een Little Lovely retailer

We zijn altijd opzoek naar gepassioneerde retailers die geïnteresseerd zijn in het verkopen van onze Little Lovely collectie.

Om in aanmerking te komen voor een retailer account dien je in ieder geval aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Het hebben van een stenenwinkel of een online store, maar geen online platforms zoals Etsy, Dawanda, Noth etc.
 • Geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel plus het hebben van een geldig BTW-nummer
 • Een stenenwinkel/online store in het midden- of hoog segment die een vergelijkbaar assortiment aanbiedt als A Little Lovely Company, d.w.z. gericht op baby, kids en/of lifestyle met een inspirerende uitstraling, hetgeen inhoudt: netjes en georganiseerd ogend
 • Een website, Facebook-pagina en/of Instagram account zodat duidelijk te zien is voor ons hoe de winkel eruitziet inclusief het assortiment
 • Onze Terms & Conditions te hebben geaccepteerd, deze vind je bij het aanmeldformulier

Vereisten

 • Nadat het account is geactiveerd verwachten we binnen één maand de eerste order te ontvangen. Om de store-locator up-to-date te houden verwachten we ten minste één bestelling per kwartaal
 • De eerste order dient minimaal €400 te zijn.

Als je aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet als retailer zien we graag een accountaanvraag tegemoet. De aanvraag kan hier worden gedaan.Onze Sales afdeling zal na ontvangst de accountaanvraag beoordelen en zal hierop binnen 2 werkdagen een reactie geven. Accountaanvragen die onjuiste informatie bevatten worden automatisch verwijderd.

FAQ's

> Waar kan ik extra informatie of mijn vragen naartoe sturen?

> Kan ik een aanvraag sturen als mijn winkel/online store nog niet is geopend?

> Kan ik nog een accountaanvraag doen als deze eerder is afgewezen?

> Waar kan ik informatie vinden over prijzen en wat is het minimale order aantal?

Reseller worden

Wil jij één van onze resellers wereldwijd worden? Te gek! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste retailers die interesse hebben in het verkopen van de Little Lovely collectie.

Goed om te weten

Voordat je een aanvraag doet, is het goed om op de hoogte te zijn van de voorwaarden en vereisten. Zo kan het voorkomen dat wij je aanvraag afwijzen omdat je bijvoorbeeld niet geregistreerd staat als retailer of omdat je geen online of offline winkel bezit. Lees alle voorwaarden hieronder:

 • Je bezit een fysieke winkel en of webshop;
 • Je staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en bezit een geldig BTW-nummer;
 • Zowel het huidige assortiment als de uitstraling van je winkel en of webshop zitten in een vergelijkbaar segment en passen bij de producten van A Little Lovely Company;
 • Je bezit een website, Facebook- en/of Instagram pagina waarop duidelijk te zien is hoe je winkel eruit ziet en wat je verkoopt;
 • Je accepteert de algemene voorwaarden, deze vind je bij het aanmeldformulier.

Na acceptatie van je aanvraag en activatie van je account verwachten wij binnen één maand je eerste order t.w.v. minimaal €400,-. Als reseller plaats je minstens één bestelling per kwartaal.

Aanvraag indienen

Voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden en wil je graag een Little Lovely reseller worden? Dien je aanvraag in via de button hieronder. Je ontvang binnen twee werkdagen een reactie van onze sales afdeling. Als u binnen twee dagen geen e-mail van ons hebt ontvangen, controleer dan eerst uw spam-mailbox. Mocht u niks hebben ontvangen stuur dan een e-mail naar ons salesteam: sales@alittlelovelycompany.nl.

FAQ's

Waar kan ik extra informatie of mijn vragen naartoe sturen?

Extra informatie of account gerelateerde vragen kunnen worden gestuurd naar sales@alittlelovelycompany.nl. Zodra het account is geactiveerd kunnen niet gerelateerde sales vragen gestuurd worden naarservice@alittlelovelycompany.nl.

Kan ik een aanvraag sturen als mijn winkel/online store nog niet is geopend?

Dit is alleen mogelijk als je ons kan voorzien van informatie over je nieuwe winkel (foto’s van de winkel, informatie over het assortiment). Als je (nog) geen informatie hebt willen we je vragen een accountaanvraag te doen zodra de winkel is geopend of wanneer je meer informatie voor ons beschikbaar hebt.

Kan ik nog een accountaanvraag doen als deze eerder is afgewezen?

Om een nieuwe accountaanvraag te doen dien je 6 maanden te wachten tenzij anders is overlegd met onze sales afdeling.

Waar kan ik informatie vinden over prijzen en wat is het minimale order aantal?

Prijzen en order informatie wordt alleen gedeeld met Little Lovely retailers. Zodra je account als retailer is geactiveerd zal je deze informatie ontvangen van de Sales afdeling. Zoals vermeld in bovengenoemde voorwaarden dient de eerste order minimaal €400 te zijn.

FAQ's

> Waar kan ik extra informatie of mijn vragen naartoe sturen?

> Kan ik een aanvraag sturen als mijn winkel/online store nog niet is geopend?

> Kan ik nog een accountaanvraag doen als deze eerder is afgewezen?

> Waar kan ik informatie vinden over prijzen en wat is het minimale order aantal?