Gratis verzending vanaf €40,- (NL)
Op werkdagen voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd verpakt als lovely cadeautje

Little Lovely Living

Little lovely living

LITTLE LOVELY LIVING SLUIT HAAR DEUREN

Groningen, 20 mei 2019 – De brandstore van A Little Lovely Company, die gevestigd is aan de Astraat 16, heeft 19 mei j.l. haar deuren gesloten. De Groningse groothandel verscherpt met deze keuze haar focus op de ondersteuning van haar wereldwijde resellers. A Little Lovely Company levert haar unieke designs op lovely producten aan ruim 3200 winkels wereldwijd.

“Retailland heeft het zwaar, met name in de EU, merken wij de laatste maanden”, aldus Judith de Ruijter, één van de oprichtsters van A Little Lovely Company. “De beleving en het onderscheidende vermogen is tegenwoordig essentieel geworden, zeker voor fysieke winkels. Hierin kunnen wij als groothandel, maar zeker als sterk belevingsmerk, onze resellers enorm ondersteunen.”

Besloten is dan ook dat een eigen fysieke winkel niet meer binnen de groeistrategie van A Little Lovely Company past voor de komende jaren. “Met pijn in het hart hebben we de keuze gemaakt om onze locatie in de Astraat te sluiten. We merken dat er vanuit ons hoofdkantoor veel energie gaat zitten in een eigen winkel. Dit strookt niet met wie wij oorspronkelijk zijn: ontwerpers en een groothandel,” legt Judith uit. Dit jaar zal A Little Lovely Company zich gaan richten op het ontwikkelen van nieuwe collecties, maar ook op intensief contact met de resellers en in service en marketing. “Hiermee willen we de focus voor 100% op A Little Lovely Company als groothandel leggen.”

Little Lovely Living is een publiekstrekker voor Groningen gebleken sinds de opening in 2016. Jong en oud reist af naar de brandstore voor de originele lovely collecties, maar ook voor de over-the-top milkshakes en uitbundige ijsjes. De populariteit, die ook zichtbaar is op social media, leverde bezoekers op vanuit het gehele land en zelfs daarbuiten. Judith: “We hebben de brandstore als één groot lovely avontuur ervaren, waarbij we enorm veel blije kinderen, ouders en andere zeer enthousiaste klanten hebben mogen verwelkomen. A Little Lovely Company kijkt er naar uit om deze klanten in de toekomst middels onze lovely producten opnieuw te mogen verblijden!”