Gratis verzending vanaf €40,- (NL)
Op werkdagen voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Making life lovely

Over ons

Over ons

A Little Lovely story

A Little Lovely story...

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley: moeders van samen 7 kinderen, startten hun Little Lovely avontuur in 2014, gewoon vanaf de keukentafel met enkel een gedeelde droom: het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot vrolijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is er op gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Deze bescheiden filosofie leidde tot een uniek merk dat zich richt op het ontwerpen van betaalbare producten met een ‘wow-factor’ die het dagelijkse leven net iets meer “Lovely” maken.

Inmiddels is deze start-up uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met een lovely team van medewerkers en levert de Lovely company aan meer dan 3000 winkels, distributeurs en agentschappen wereldwijd. Klanten en ketens als Wehkamp, Prenatal, Hudson Bay, Selfridges, Galerie Lafayette, El Corte Ingles, MOMA en vele andere grote en kleinere winkels behoren ondertussen tot de vaste klantenkring.

De Little Lovely collecties die 6 keer per jaar uitkomen, omvatten o.a. een serie van populaire sfeer- en nachtlampjes, lightboxen, unieke letter banners en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers.

Blijf ook op de hoogte van alle avonturen van dit jonge energieke bedrijf door de Little Lovely Instagram of Facebook account te volgen!

xxx het Little Lovely team

Over ons

A Little Lovely Company is een Nederlands kids lifestyle merk, opgericht in 2014. Met als doel het dagelijks leven extra lovely te maken, creëert A Little Lovely Company unieke kwaliteitsproducten voor kinderen en baby's. Alle producten beschikken over originele designs, zijn ontworpen met liefde en oog voor detail en vervaardigd volgens wereldwijde gezondheids- en veiligheidsnormen. A Little Lovely Company is een internationaal merk met een netwerk van zowel kleine als grotere retailers en distributeurs, verspreid over 50 landen. Making life lovely!

INSTAGRAM ♥ FACEBOOK ♥ PINTEREST